MedWatch

Amerikanere køber CRO med 100 ansatte i Danmark

Den amerikanske kontraktforskningsorganisation Charles River overtager kontrollen med danske Citoxlab, der beskæftiger mere end 100 personer, gennem et opkøb af moderkoncernen for 3,3 mia. kr.

Foto: Colourbox

Den danske afdeling af kontraktforskningsorganisation (CRO) Citoxlab kommer på nye hænder, da den amerikanske CRO Charles River har været ude med pengepungen og opkøbt hele koncernen for 448 mio. euro (cirka 3,3 mia. kr.)

Citoxlab Scantox, som er det navn, den danske afdeling går under, er én af i alt otte afdelinger i Europa og Nordamerika. Den danske afdelinge beskæftiger flere end 100 af Citoxlabs omkring 800 medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier