MedWatch

Smertemedicin fra Pfizer og Eli Lilly rammer målet i nyt fase 3-studie

Et eksperimentelt antistof, som udvikles af Pfizer og Eli Lilly til behandling af smerte, har for anden gang leveret varen i et fase 3-forsøg, hvor det blev undersøgt i patienter med slidgigt.

Foto: Colourbox/PR

De amerikanske medicinalkæmper Pfizer og Eli Lilly har for anden gang på et halvt år leveret gode fase 3-data for et eksperimentelt lægemiddel til behandling af smerte. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Toplinjedata viser således, at kandidaten tanezumab har ramt næsten alle primære effektmål i et fase 3-studie, hvor den bliver undersøgt til behandling af moderat-til-svær smerte i patienter med osteoartritis, også kendt som slidgigt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier