MedWatch

Danske Philip Just Larsen får ny kassemester i tyske Grünenthal

Medicinalvirksomheden Grünenthal har sat navn på selskabets nye finansdirektør, der dermed bliver nær kollega til Philip Just Larsen, som i foråret sidste år tog over som forskningsdirektør i det tyske smertemedicinsselskab.

Medicinalselskabet Grünenthal udpeger ny finansdirektør for selskabet, der har danske Philip Just Larsen som finansdirektør. | Foto: Grünenthal

Medicinalselskabet Grünenthal, der specialiserer sig i udviklingen af smertestillende medicin, har fundet manden, der fremover skal holde hånd i hanke med finanserne i det milliardomsættende selskab.

Og det bliver en mand fra egne rækker, der nu kommer til at arbejde tæt sammen med danske Phillip Just Larsen, der kom til Grünenthal i foråret 2018 for som forskningsdirektør at være eneansvarlig smerteselskabets forsknings- og udviklingsstrategi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier