MedWatch

FDA trykker på stopknappen for forsøg med RNA-middel

De amerikanske sundhedsmyndigheder har sat en stopper for den videre behandling af medicinalselskabet Translate Bios ansøgning om at få godkendt et mRNA-middel mod en sjælden genetisk sygdom. Myndigheden har ”yderligere kliniske og ikke-kliniske spørgsmål”.

Foto: Colourbox

Det amerikanske biotekselskab Translate Bio, der specialiserer sig i anvendelsen af messenger RNA, eller blot mRNA, må vinke farvel til udsigterne om en snarlig godkendelse af selskabets lægemiddelkandidat mod den sjældne genetiske sygdom, Ornithin transkarbamylase defekt, OTC.

Det står klart, efter at FDA, de amerikanske lægemyndigheder, tirsdag satte sagsbehandlingen af Translate Bios markedsføringsgodkendelse på hold på ubestemt tid.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier