MedWatch

Novos antibiotikafond har postet penge i to ny selskaber

Udover den nylige investering i Minervax har Novo Holdings' fond til bekæmpelse af antibiotikaresistens postet penge i yderligere to selskaber og hyret en leder til den videnskabelige udvælgelseskomité.

Foto: Novo Holdings/PR

Mens danske Minervax nu kan bryste sig af at være det første danske selskab, som har modtaget penge fra Novo Holdings' fond til bekæmpelsen af antibiotikaresistens, så er der yderligere to selskaber, som har fået penge af fonden.

Den største er dem er gået til amerikanske Entasis, som arbejder på en ny form for inhibitorer, som skal ramme den type af multiresistente infektioner, som går under navnet Pseudomonas aeruginosa. Her har fonden, Impact Repair Fund, valgt at støtte selskabet ved at deltage i selskabets 75 mio. dollar-store børsnotering i september med en investering på 10 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier