MedWatch

Dansk BMS-boss om milliardkøb af Celgene: ”I en klasse for sig”

Bristol-Myers Squibbs forestående megaopkøb af medicinalgiganten Celgene vækker begejstring hos også den danske afdeling af det amerikansk baserede BMS. Her vil man nu gøre sit for at sikre så smidig en integration som muligt.

Bristol-Myers Squibbs danske adm. direktør, Anders Thelborg, glæder sig over moderselskabets køb af det amerikanske biotekselskab Celgene for 487 mia. kr. | Foto: BMS

Det kom som en overraskelse for mange, da den amerikanske medicinalgigant Bristol-Myers Squibb torsdag annoncerede, at det køber det ligeledes amerikanske biotekselskab Celgene for 74 mia. dollars, svarende til omkring 487 mia. kr.

For Bristol-Myers Squibbs danske adm. direktør, Anders Thelborg, var det imidlertid mere beløbets størrelse end selve opkøbet, der sprang i øjnene, da han modtog nyheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier