MedWatch

Bavarian ryger ud af eliteindeks efter rædderligt år på aktiemarkedet

Biotekselskabet Bavarian Nordic er fortid i det toneangivende danske aktieindeks, C25, efter et skidt år på aktiemarkedet, der har høvlet næsten halvdelen af selskabets værdi af sig. Et spørgsmål om tid, før man er tilbage igen, lyder det fra selskabet.

Bavarian Nordic er efter et annus horribilis på aktimemarkedet ikke længere medlem af de fines selskab blandt børsens 25 mest handlede aktier. Foto: Jyllands-Posten

Det danske biotekselskab Bavarian Nordic kan ikke længere bryste sig af at høre til de 25 mest omsatte aktier på fondsbørsen i København.

Det står klart, efter et forfærdeligt år på aktiemarkedet, hvor aktionærerne i selskabet har kunnet notere sig et negativt afkast på mere end 42 pct. siden årsskiftet. Og ser man på aktien over de seneste tre år, er billedet ikke mindre entydigt – en nedgang på næsten 63 pct. er det blevet til siden 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier