MedWatch

Teva samler hovedkvarter under ét tag i Israel

Ligesom Tevas amerikanske hovedkvater er flyttet, så skal Tevas internationale hovedkvarter i hjemlandet Israel nu også flytte som led i Kåre Schultz' spareplaner for medicinalkoncernen.

Foto: /ritzau/AP/Tsafrir Abayov

I 2020 tager Tevas internationale hovedkvarter turen til det centrale Tel Aviv og forlader dermed sit gamle hovedkvarter i forstaden Petah Tikvah.

Det skriver FiercePharma.

Flytningen skal samle de Teva-ansatte under ét tag i stedet for at være spredt over flere faciliteter i den gamle hjemstavn, og skal bidrage til den 3 mia. dollar store nedskæringsplan, som er blevet sat i værk under den danske topchef Kåre Schultz.

”At samle alt på et sted vil være en effektiv og omkostningseffektiv løsning og vil genere signifikante besparelser fra et forretnings- og driftsmæssigt perspektiv,” siger en talskvinde fra Teva.

Det er da heller ikke første gang i år, at besparelserne i Teva har taget form af flytteplaner. Tidligere på året afslørede koncernen, at selskabet skulle rykke sit amerikanske hovedkvarter fra Pennsylvania til New Jersey, som havde lokket med et markant skattefradrag. Samtidig har selskabet også lukket kontorer i New York og Washington D.C.

Teva varmer op til "astronomisk" byggeprojekt i New Jersey

Medie: Teva nærmer sig salg af fabrik

Anklagere kulegraver Teva og 15 andre kopiproducenter for karteldannelse 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier