MedWatch

Lundbeck firedobler antallet af japanske ansatte

Forud for lanceringen af depressionsmidlet Trintellix/Brintelix i Japan har Lundbeck sat gang i rekrutteringen til selskabets japanske afdeling. Antallet af ansatte bliver firdoblet inden sommeren 2019.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Rettet 12.40 i forhold til antallet af forventede ansatte.

Lundbecks japanske afdelingen vil inden for det næste år få fire gange så mange ansatte.

Det skriver Børsen på baggrund af en artikel på Pharma Japan.

Således fortæller Lundbeck direktør i Japan, Björn Velin, at man inden sommeren 2019 vil gå fra at være omkring 20 ansatte til mindst 80-90.

"Etableringen af salgsafdelingen markerer en kæmpe milepæl for Lundbeck Japan," siger Björn Velin.

Dermed ser Lundbeck plan for den japanske organisation til at være sat godt i gang. Da kommerciel direktør Jacob Tolstrup fortalte fortalte MedWatch om de japanske planer i september, lød det nemlig, at der skulle være omkring 60 nye ansatte i landet inden udgangen af 2019.

Oprustningen sker forud for lanceringen af depressionsmidlet Trintellix/Brintellix i landet, hvor Lundbeck sammen med sin japanske partner Takeda har sat gang i promoveringen af midlet. Lundbeck har tidligere fortalt MedWatch om oprustningen, som også skal føre til, at Lundbeck bliver i stand til selv at stå for markedsføring og salg af sin næste behandling, så selskabet ikke længere er afhængig af Takeda. Det betyder både kontrol med produkterne, men også, at Lundbeck tjener flere penge på direkte salg.

Lundbeck indleder rekruttering til japansk datterselskab

Lundbeck leder efter ny forskningsdirektør i udlandet 

Lundbeck søger om japansk godkendelse til depressionsmiddel

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier