MedWatch

Danske Capital: Genmab kom fornuftigt gennem hæmatologikonference

Den store hæmatologikonference ASH bød ikke på negative overraskelser fra konkurrenter til Genmab, mener Claus Henrik Johansen fra Danske Capital. Han forventer, at nye data for Darzalex vil bevirke, at produktet "rigtig hurtigt" bliver taget bredt i brug som en indledende behandling mod knoglemarvskræft i USA.

Genmabs topchef, Jan van de Winkel, kan glæde sig over, at trusselsbilledet ikke har ændret sig synderligt efter. | Foto: /Ritzau Scanpix/Sofie Mathiassen

I denne uge løb årsmødet i den amerikanske hæmatologiforening, ASH, af stablen i San Diego – årets absolut vigtigste begivenhed for forskere og selskaber på området for sygdomme i blodet.

Konferencen er også en yderst vigtig begivenhed for det danske biotekselskab Genmab, der har udviklet lægemidlet Darzalex til behandling af knoglemarvskræft, og selskabets aktiekurs har i tidligere år taget store udsving på baggrund af nyheder derfra.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier