MedWatch

Sonova hyrer ny direktør for cochlear-implantater

Det schweiziske høreapparatsfirma Sonova har hentet en ny topchef til sit datterselskab Advanced Bionics, som beskæfter sig med cochlear-implantater.

Foto: Sonova

Høreapparatsproducenten Sonova har fundet en ny chef for sin forretning for cochlear-implantater, Advanced Bionics.

Det er Victoria E. Carr-Brendel, der bliver nyt medlem af direktionen og topchef for datterselskabet Advanced Bionics, som konkurrerer med William Demant Holdings kirurgiske division, Oticon Medical, der også laver cochlear-implantater.

Hun afløser Hansjürg Emch og får base i Valencia, Californien i USA for at understrege Advanced Bionics fokus på det store amerikanske marked.

Derudover har Sonova, der ligeledes er verdens største høreapparatproducent og i den funktion konkurrerer med både William Demant Holding og GN Hearing, ansat Ludger Althoff som ny driftschef. Han afløser Hans Mehl, der dog fortsætter i selskabet frem til sin pensionering i juni 2020.

Også Hansjürg Emch har sagt ja til at blive i selskabet og sikre en glidende overgang.

"Vi er meget glade for at byde Victoria Carr-Brendel og Ludger Althoff velkommen i Sonovas direktion. Deres lange erfaring vil blive ekstremt værdifuld i forhold til yderligere at løfte vores forretning i det hurtige globale miljø, vi driver forretning i, siger Arnd Kaldowski, der er administrerende direktør hos Sonova," i en meddelelse.

WDH-direktør om implantat-forretning: Naturligt at skalere ned, hvor det går dårligt 

GN-direktør: "Salgstallene fra VA-kanalen gør mig i dårligt humør" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier