MedWatch

Novo Nordisk oppræciserer forventningerne og ser mindre valutamodvind

Omsætningsvæksten i Novo Nordisk forventes at ende i den øvre ende af det interval, selskabet tidligere har udstukket. Samtidig forventer koncernen knap så strid valutamodvind som tidligere, lyder det i regnskabet for tredje kvartal. Flere kerneprodukter overrasker ganske positivt i kvartalet, særligt det nye håb Ozempic.

Foto: /ritzau/Stine Tidsvilde

Novo Nordisk har torsdag morgen aflagt sit regnskab for årets tredje kvartal og de første ni måneder af 2018, og det er en smule mindre begivenhedsrigt, end selskabets regnskaber på denne tid af året plejer at være.

Koncernen havde på forhånd varslet, at man ikke længere vil bruge tredje kvartals regnskab til at komme med de første meldinger om forventningerne til det nye år, som man ellers har haft for vane. Og derfor var fokus rettet mod salgstallene for selskabets nyere produkter, navnligt i den vigtige GLP-1-portefølje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier