MedWatch

Børsnotering af dansk cannabisselskab blev overtegnet med mere end 2000 pct

Der har været enorm interesse for at købe aktier i den danske cannabisproducent Stenocare, som er på vej på børsen på det mindre Spotlight-marked. Næsten 12.000 investorer har skrevet sig op til selskabets aktier i en emission, der var 2161 pct. overtegnet.

Foto: /Ritzau Scanpix/PR

Den danske producent af medicinsk cannabis Stenocare har færdiggjort sin udstedelse af nye aktier i forbindelse med sin børsnotering på det mindre Spotlight-marked.

Men selvom adm. direktør og medstifter Thomas Skovlund Schnegelsberg for nylig sagde tl MedWatch, at han er bevidst om den ifølge ham lidt usunde hype, der er omkring cannabisaktier for tiden, så er han alligevel blevet overrasket over den interesse, der har været i selskabets aktier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier