MedWatch

Orphazyme-investor: Vi er meget tilfredse med resultaterne

Selvom Orphazymes fase 3-studie ikke kunne påvise statistisk signifikante resultater, så er man hos en af hovedinvestorerne, Sunstone Capital, rigtig godt tilfreds med præstationen.

Foto: Sunstone Capital

Normalt ser det skidt ud for et medicinal- eller biotekselskab, hvis de ikke har kunnet påvise statitisk signifikante resultater i deres fase 3-studier, men i Orphazymes fase 3-studie mod stofskiftesygdommen Niemann Pick type C er det ikke nødvendigvis et problem.

Det mener Sten Verland, partner i Sunstone Capital, der med et ejerskab på lidt over 9 pct. af aktierne i Orphazyme er en af hovedinvestorerne i selskabet

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier