MedWatch

Sunstone-selskab skifter til svensk hovedbørs

Biotekselskabet Cantargia skifter fra Firsth North Premier til hovedbørsen i Stockholm. Første handelsdag er 25. september.

Foto: Nasdaq

Om mindre end to uger træder det svenske biotekselskab Cantargia  ind på den store børsscene, når selskabet skifter fra iværksætterbørsen First North til hovedbørsen Nasdaq Stockholm.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Et børsskifte har længe været et ønske for virksomheden, hvis største aktionær er venturekapitalfonden Sunstone Capital, der i 2013 skød fire mio. svenske kroner i selskabet, og i november 2017 øgede investeringen med yderligere 25 mio. svenske kroner i virksomheden, der har base i universitetsbyen Lund.

Første handelsdag på hovedbørsen er sat til 25. september.

Cantargia er grundlagt i 2009 og hovedkandidaten er immunterapien CAN04, der er et antistof rettet mod molekylet IL1RAP, der er tilstede i en række cancersygdomme.

Selskabet er aktuelt i gang med rekrutteringen til et fase I/IIa-forsøg, der i første omgang skal fastsætte sikkerheden ved behandling med det potentielle lægemiddel ved gradvist at øge doseringen over en periode på 12 måneder, hvorefter den egentlige effekt af midlet skal undersøges som monoterapeutisk behandling såvel som i kombination med standardbehandlingen af enten NSCLC eller nyrekræft.

Første del af studiet udføres blandt af på Rigshospitalets onkologiske klinik.

Sunstone-selskab nærmere svensk hovedbørs

Sunstone øger andel i svensk biotekselskab 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier