MedWatch

16 life science-spidser skal udvælge projekter til Novos nye rugekasse

Personer fra universiteter, venturefonde og life science-selskaber er blevet udvalgt til at vurdere ansøgningerne til de nye rugekasseprogrammer hos Novos Bioinnovation Institute.

Sten Verland, medstifter og partner i Sunstone Capital, glæder sig over sin plads blandt 16 life science-folk, som skal være med til at udvælge projekter til Novo Nordisk Fondens Bioinnovation Institute. | Foto: Sunstone Capital

Det bliver to eksperthold af otte profiler fra life science-området, som skal hjælpe med at udvælge de projekter, der kan komme i betragtning til Novo Nordisk Fondens nye rugekasse-programmer under Bioinnovation Institute (BII).

Medlemmerne i de to udvælgelseskomitéer består af et mix af Novo Holdings og Novo Nordisk Fondens egne folk og eksterne eksperter fra universiteter, venturefonde og life science-selskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier