MedWatch

Leo Pharma-boss om mødet med Macron: ”Absolut en positiv oplevelse”

Det var en stor oplevelse for Leo Pharmas adm. direktør, Gitte Aabo, da hun sammen med en stribe af life science-industriens top-chefer forleden mødtes med den franske præsident, Emmanuel Macron, i Industriens Hus. Sundhedsdata, reformer og hurtigere sagsbehandling var blandt temaerne, Gitte Aabo fik bragt på banen, fortæller hun til MedWatch.

Et af de vigtige temaer for Gitte Aaboe, adm. direktør i Leo Pharma, under mødet med den franske præsident, var hvordan vi kan bruge sundhedsdata til at sikre patienter endnu bedre behandlinger. | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olesen

Den franske præsident, Emmanuel Macron er både samarbejdsvillig og indstillet på at reformere inden for sundhedsområdet med mindre bureaukrati og hurtigere sagsbehandling til følge. Og så er potentialet i øget brug af sundhedsdata enormt, er både den franske præsident og medicinalselskabet Leo Pharma enige om.

Det fortæller Gitte Aabo, adm. direktør for Leo Pharma, her et par dage efter, hun og topchefer fra Novo Nordisk, ALK, Coloplast og flere andre fra life science-sektoren fik foretræde for den franske præsident under dennes besøg i Danmark i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier