MedWatch

Vokseværk sætter fart på Leo Pharmas virksomhedsjurister

Kæmpeopkøb, frasalg og outsourcing på én gang udfordrer juristerne i medicinalvirksomheden Leo Pharma. ”Hvis du vil være i Leo Pharma, er du nødt til være rimelig omstillingsparat,” lyder det fra chefen for den kommercielle juridiske afdeling.  

Charlotte Hedegaard kan snart fejre fem års jubilæum som chef for commercial legal

Charlotte Hedegaard, chef for den kommercielle juridiske afdeling i Leo Pharma, har for nylig ansat en advokat i Kina, et udslag af medicinalvirksomhedens kæmpeopkøb af en række midler mod hudsygdomme fra japanske Astellas i 2015.

I torsdags annoncerede Leo Pharma frasalget af 10 produkter, herunder en del fra Astellas-købet, og satte dermed en streg under det multitask-miljø, den juridiske afdeling befinder sig i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier