MedWatch

Gubra-direktør om nyt Novo-opkøb: "Det er supergodt, at der er bred interesse"

Henrik Blou, adm. direktør i bioteselskabet Gubra, er ganske godt tilfreds med udsigten til at skulle konkurrere mod Novo Nordisk om at udvikle fremtidens insulin, efter medicinalkæmpen fredag annoncerede opkøbet af et britisk selskab.

Foto: Gubra PR

Novo Nordisk annoncerede fredag opkøbet af det britiske selskab Ziylo for et potentielt milliardbeløb. Formålet med opkøbet er at få udviklet fremtidens insulin - en såkaldt glukoseresponsiv insulin (GRI).

Dermed kommer Danmarks største medicinalselskab fremover til at skulle konkurrere mod landsmændene fra biotek- og kontraktforskningsorganisationen Gubra i Hørsholm, og det er en rivalsiering, som Gubras topchef hilser velkommen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier