MedWatch

NTG satser på børsnotering via Neurosearch til nytår

Efter købet af mere end 20 pct. af Neurosearchs' aktier er Nordic Transport Group ved at være tæt på planerne om en børsnotering til nytår - Neurosearch regner med accept fra sine aktionærer.

Foto: PR/POLFOTO

Nordic Transport Group sigter mod at lade sig børsnotere via Neurosearchs tomme børsskal omkring årsskiftet.

Det fortæller transportselskabets bestyrelsesformand Morten Mathiesen til Børsen efter NTG har sat sig på 22,54 pct. af aktierne i Neurosearch.

Formelt skal fusionen godkendes ved en ekstraordinær generalforsamling, men hverken Morten Mathiesen eller Neurosearchs adm. direktør Allan Andersen forventer nogen vanskeligheder med den proces, selvom NTG ikke har formået at sætte sig på an aktiemajoritet.

"Jeg er ret overbevist om, at det går igennem. Afstemningen til generalforsamlingen kører efter almindeligt flertal, og at forestille sig, at nogen med flere stemmer end NTG vil stille op og stemme imod, er uden for min forestillingsevne. Det er over fem år siden, at vi har haft en generalforsamling, hvor mere end 20 pct. var repræsenteret, og nogle af dem har valgt at sælge deres aktier til NTG," siger Allan Andersen.

Direktøren, som først og fremmest har haft travlt med at afvikle selskabet, er glade for at aktionærerne får mulighed for at få 60 pct. mere for deres aktier, end de ville have fået ved en almindelige likvidation.

Hvis fusionen alligevel skulle falde igennem, ønsker han og bestyrelsen ikke at fortsætte i Neurosearch.

Budkrig koster for Neurosearch: Nedjusterer forventningerne til 2018 

NTG skraber 22,5 pct af aktierne i Neurosearch sammen

Transportselskab står til at blive ny ejer af Neurosearch - Gefion trækker sig 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier