MedWatch

Zealand Pharma øger F&U-udgifterne, men fastholder forventningerne

Biotekselskabet Zealand Pharma fastholder sin guidance til 2018 til trods for, at der bliver skruet op for F&U-udgifterne i årets andet kvartal. Samtidig er salget af et diabetesprodukt, som markedsføres af partneren Sanofi, ved at komme op i gear.

Foto: Zealand Pharma PR

Det danske biotekselskab Zealand Pharma kommer ud af årets andet kvartal med markant øgede driftsudgifter, og til trods for en øget indtjening medfører det også et trecifret milliontab i perioden.

Omsætningen er mellem starten af april og slutningen af juni 2018 løftet med 52 pct. fra 9,98 mio. kr. i samme periode øret før til 15,14 mio. kr., hvilket skyldes, at biotekselskabets franske partner, Sanofi, langt om længe ser ud til at få sparket bedre gang i salget af kombinationspræparatet Soliqua/Suliqua mod diabetes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier