MedWatch

Cytovac rejser 16 mio inden forventet børsnotering i 2019

Biotekselskabet Cytovac arbejder fortsat frem mod en børsnotering i enten Sverige eller Danmark til næste år. Topchef Kim Arvid Nielsen har forladt en anden direktørpost for at hellige sig arbejdet i Cytovac, og samtidig har man hentet næsten 16 mio. kr. fra eksisterende investorer.

Foto: Cytovac/PR

Det danske biotekselskab Cytovac arbejder fortsat frem mod en børsnotering af selskabet til næste år, og i løbet af de seneste måneder har man sikret den finansiering, der skal bringe selskabet et godt stykke af vejen dertil.

"Vi har rejst knap 16 mio. kr. Planen er, at de penge rækker godt og vel til året ud. Og vi har ikke planlagt en børsnotering før første halvår af 2019," siger selskabets adm. direktør, Kim Arvid Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier