MedWatch

Neurosearch har to bud liggende - bestyrelsen anbefaler det laveste

Investorene i Neurosearch bør vælge buddet fra logistikselskabet Nordic Transport Group (NTG) frem for buddet fra ejendomsselskabet Gefion Group, lyder opfordringen fra bestyrelsen i den næsten tomme børsskal.

Foto: PR/POLFOTO

Det tidligere biotekselskab Neurosearch har været ombejlet på det seneste, hvor både Nordic Transport Group (NTG) og ejendomsselskabet Gefion har lagt et bud på selskabet for at få en kort vej til børsen.

Men selv om Gefion har budt 4,50 kr. mod NTG's 4,45 kr., så anbefaler Neurosearch-bestyrelsen alligevel aktionærerne at tage det laveste af de to bud.

Det skyldes, at Neurosearch ser risiko for, at Gefions tilbud ikke bliver gennemført, da ejendomsselskabet har en række betingelser for at gennemføre købet - herunder at mindst 50 pct. af aktionærerne takker ja til at sælge.

"Risikoen for, at Gefions tilbud ikke bliver gennemført skal sammenholdes med, at gennemførelsen af NTG Holdings tilbud ikke er underlagt nogen form for betingelser," skriver Neurosearch-bestyrelsen i sin redegørelse.

Gefion bød i første omgang 4,00 kr. per aktie, hvorefter NTG kom på banen med et bud på 4,45 kr., inden at Gefion så forhøjede til 4,50 kr.

Neurosearch-aktien koster mandag 4,67 kr.

Nyt købstilbud på Neurosearch: Gefion trumfer modbud på børsskal

To virksomheder kæmper om Neurosearchs børsskal: "Jeg ser ikke, at vi er i en budkrig"

Neurosearch kommer med salgsanbefaling i juli

Direktør for ejendomsselskab: Derfor vil vi købe Neurosearch

Gefion byder formelt på Neurosearch: "Jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier