MedWatch

Ny Lundbeck-topchef skal sikre langsigtet vækst med et halvt øje på omkostninger

Lundbecks nye adm. direktør, Deborah Dunsire, er efter eget udsagn hentet ind for at sikre den langsigtede vækst i det danske medicinalselskab. Men selvom vejen allerede er blevet ryddet for hende i forhold til at effektivisere driften, så vil hun fortsat have fokus på omkostningerne, mens hun opbygger pipelinen ved blandt andet at kigge på opkøb og licensaftaler.

Foto: Lundbeck

Det danske medicinalselskab Lundbeck satte mandag morgen efter lang tids søgen navn på den person, der skal styre selskabet fremover.

Valget er faldet på sydafrikanske Deborah Dunsire og hun kommer til CNS-selskabet fra Valby med en klar mission og vision for øje - nemlig at maksimere væksten uden at miste fokus på effektiviteten i den daglige drift.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier