MedWatch

Roche køber ind i personlig medicin for flere mia

Efter at have været hovedaktionær i det amerikanske selskab Foundation Medicine i en længere periode, køber Roche nu resten af aktierne i en milliardhandel og overtager derved officielt ejerskabet af virksomheden, der er specialiseret i personlig medicin.

Foto: /ritzau/AP/Georgios Kefalas/

Arbejdet i det amerikanske selskab Foundation Medicien (FMI) ser nu så lovende ud, at Roche har indgået en aftale om at købe virksomheden.

Roche sad ellers i forvejen på 57 pct. af aktierne i selskabet, som har specialiseret sig i profilering af patienternes gener med henblik på personlige medicineringsforløb, men majoritetsposten har åbenbart ikke været nok.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier