MedWatch

Nuevolution henter 80 mio kr hos ejere og nye investorer

Biotekselskabet Nuevolution har lavet en lynhurtig aktieemission, der sender 80 mio. kr. i lommen på selskabet. Pengene kommer blandt andet fra nye, unavngivne, institutionelle investorer.

Alex Gouliaev, adm. direktør i Nuevolution, som netop har modtaget en kapitalpolstring fra en række investorer. | Foto: Nuevolution

Det københavnske biotekselskab Nuevolution har hentet 80 mio. kr., som skal bruges til at udvide og videreudvikle selskabets pipeline af lægemiddelkandidater.

Pengene har Nuevolution hentet igennem en lynhurtig aktieemission, som blev annonceret torsdag aften klokken 17:31 og fuldført fredag morgen klokken 8.

Blandt investorerne, der deltog i aktieemissionen, var Nuevolutions eksisterende investorer hos Industrifonden, SEB og Sunstone Capital samt en række svenske og internationale investorer, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ifølge Alex Gouliaev, adm. direktør i Nuevolution, er der tale om en række nye og unavngivne institutionelle investorer.

"Gennem emissionen har Nuevolution opnået et af sine centrale målsætninger i form af at styrke investorbasen med flere institutionelle investorer, der slutter sig til de nuværende ejere," skriver han i pressemeddelelsen.

Alex Gouliaev skriver også, at pengene vil tillade selskabet at "udvide vores pipelineaktiviteter og føre vores pipeline videre mod fremtidig klinisk udvikling."

Han har tidligere sagt til MedWatch, at selskabet håber på at sætte gang i sine første kliniske studier i første halvår af 2019.

Nuevolution vil være klar til første kliniske studier i 2019

Nuevolution lander tidlige positive data inden for tarmsygdomme

Nuevolution fortsætter jagten på partnere og fase 1 med 21 mio i underskud 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier