MedWatch

Farma-boss med branchens største lønseddel køber hjerteselskab for 1,3 mia kr

Chefen med den største lønseddel i medicinalbranchen er en kvinde, der står i spidsen for United Therapeutics Corporation, som mandag annoncerede opkøb af et amerikansk hjerteselskab i en handel, der kan løbe op i 216 mio. dollars, godt 1,3 mia. kr.

Foto: Colourbox

Martine Rothblatt havde et privatøkonomisk godt år i spidsen for medicinalselskabet United Therapeutics Corporation, der i 2017 udbetalte i alt 37,1 mio. dollars, godt 229 mio. kr., til topdirektøren, der også er stifter af United Therapeutics.

Dermed topper kvinden listen over medicinalbranchens aktuelt bedst aflønnede chefer, foran både Allergans Bret Saunders, der forleden ellers fik ottedoblede sin løn til knap 33 mio. dollars trods kontroverser med indianerstamme, og Pfizers Ian Read, der i 2017 kunne sætte 28 mio. dollars ind på bankbogen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier