MedWatch

Nye ændringer på vej i Tevas bestyrelse

Tevas bestyrelse skrumper efter selskabets generalforsamling til sommer og står dermed til at være næsten fuldstændig udskiftet over de sidste par år.

Foto: /ritzau/AP/George Widman

I juni kommer Tevas bestyrelse til at gå fra 13 til 11 personer, og kun et nyt ansigt træder ind i flokken, efter tre personer har besluttet ikke at genopstille.

Det skriver FiercePharma.

Det er bestyrelsesmedlemmerne Galia Maor, Gabrielle Sulzberger og Dan Suesskind, som forlader Tevas skude. Dermed mister selskabet også en af sine få længerevarende bestyrelsesmedlemmer, for Galia Maor er den eneste udover Amir Elstein (som bliver), der sad i bestyrelsen før 2014.

”Vi fortsætter med at evaluere størrelsen og sammensætningen af vores bestyrelsesmedlemmer for at sikre fastholdelsen af dynamiske, exceptionelt kvalificerede medlemmer, og at det miks af talent og erfaring reflekterer alle de udfordringer, som selskabet går i møde,” lød det i en udtalelse fra Teva.

Det største skift i firmaet bestyrelse kom sidste år, da en række store farmaprofiler blev hentet ind, efter Celgene-veteranen Sol Barer blev formand. Det var det hold af bestyrelsesmedlemmer, som tog imod Kåre Schultz, da han tiltrådte som adm. direktør for den israelske medicinalkoncern sidste år.

Teva fremlægger regnskab torsdag 3. maj.

Teva-ansatte sagsøger Kåre Schultz: Hvorfor er det kun direktørerne, der skal have deres bonus?

Teva får småpenge ud af søgsmål om mexicansk fejlkøb til 14 mia kr

Teva dropper Neurosearch-projekt: "Det var en svær beslutning" 

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier