MedWatch

Nyt celleterapiselskab begynder rekruttering til studie med mulig Darzalex-rival

Et nyoprettet amerikansk biotekselskab, der med støtte fra blandt andet Celgene udvikler en række celleterapier, er nu begyndt at rekruttere patienter til et klinisk studie med en af sine fremmeste lægemiddelkandidater - en såkaldt CAR-T, der ligesom Genmabs guldæg Darzalex er rettet mod proteinet CD38.

Foto: Colourbox

For to måneder siden blev et nyt amerikansk celleterapiselskab kaldet Celularity grundlagt, og allerede nu er selskabet begyndt at rekruttere patienter til et klinisk studie med en af sine førende eksperimentelle kræftbehandlinger sammen med partneren Sorrento Therapeutics. Det oplyser sidstnævnte selskab i en pressemeddelelse.

Lægemiddelkandidaten er et såkaldt CAR-T-produkt målrettet proteinet CD38, der undersøges som en potentiel behandling mod knoglemarvskræft, eller myelomatose.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier