MedWatch

Sværvægtere lancerer nyt celleterapiselskab med Genmab-mål i sigtekornet

Et nyt biotekselskab er blevet lanceret i USA med et milliardbeløb, flere lovende projekter og nogle markante life science-personligheder i ryggen. Blandt andet har man to produktkandidater, som begge retter sig mod det samme biologiske mål som Genmabs Darzalex.

Foto: Colourbox

Et nyt biotekselskab meldte sig i den forgangne uge på banen i USA, og selvom det ikke i sig selv er en skelsættende begivenhed, så er det nok alligevel værd at holde øje med det New Jersey-baserede opstartsselskab Celularity.

Selskabet blev i princippet grundlagt sidste sommer, men har netop lukket en indledende finansieringsrunde, hvor man har rejst 250 mio. dollars - omtrent 1,5 mia. kr. - og har herudover fået flere yderst prominente erhvervsprofiler med erfaring fra life science-industrien i sin bestyrelsen, ligesom det har sikret sig en lang række aktiver fra andre selskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier