MedWatch

Seruminstituttet genfinder sine kommercielle ben efter salg

Efter længere tid uden nogen afdeling for forretningsudvikling har Seruminstituttet ansat en tidligere Novo-profil til at varetage den del, og der er rigeligt med projekter, som der kan fyres op under, siger en af forskningslederne.

Foto: Statens Seruminstitut

Mens der i offentligheden stadig foregår et efterspil om frasalget af statens vaccineproduktion, så er de ansatte hos Seruminstituttet ved at have fundet sig til rette under de nye vilkår.

En af dem er Frank Follmann, afdelingsleder for den infektionsimmunologiske forskning, som sidder med hænderne i en stor del af den vaccineforskning, der fortsat laves på seruminstituttet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier