MedWatch

Sunstone på vej med ny life science-fond på 150 mio euro

Hos Sunstone Capital har man sat i gang med at rejse kapital til en ny life science-fond, den fjerde af slagsen, som skal indeholde 150 mio. euro.

Foto: Sunstone Capital / PR

Kapitalfonden Sunstone Capital er gået i gang med at rejse kapital til en fjerde life science-fond.

Målet er at rejse samlet 150 mio. euro til fonden, som ventes at være fuldt finansieret i begyndelsen af 2019, skriver MedWatchs søstersite med fokus på venture- og kapitalfonde, AMWatch.

”Vi har haft sonderinger til vores nuværende investorer og til enkelte nye investorer, og det ser fornuftigt ud," siger managing partner i Sunstone Capital, Peter Benson.

I Sunstone Capitals tre tidligere life-sciencefonde har der nu været ni børsnoteringer – senest Orphazyme, der blev noteret på Københavns Fondsbørs før jul.

”En række life science-virksomheder har vist meget gode resultater indenfor de senere år. Tålmodigheden har båret frugt, og det har skærpet investorernes interesse,” siger Peter Benson.

Nye danske venturefonde i life science lader vente på sig

2017 var et rekordår for kapitalrejsninger i Skandinavien

Sunstone: Vi forventer at gå i gang med ny fond til sommer

Forsiden lige nu

Regeringen og Novo Nordisk giver 50 mio til sygdomsbekæmpelse i fattige lande

Et FN-partnerskab, der skal være med til at bekæmpe ikke-smitsomme sygdomme såsom diabetes i lav- og mellemindkomstlande, får nu godt 50 mio. kr. i støtte fra den danske regering og medicinalselskabet Novo Nordisk, som ifølge topchef Lars Fruergaard Jørgensen aner "en mere vedvarende forretning" i disse lande på sigt.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier