MedWatch

Sunstone på vej med ny life science-fond på 150 mio euro

Hos Sunstone Capital har man sat i gang med at rejse kapital til en ny life science-fond, den fjerde af slagsen, som skal indeholde 150 mio. euro.

Foto: Sunstone Capital / PR

Kapitalfonden Sunstone Capital er gået i gang med at rejse kapital til en fjerde life science-fond.

Målet er at rejse samlet 150 mio. euro til fonden, som ventes at være fuldt finansieret i begyndelsen af 2019, skriver MedWatchs søstersite med fokus på venture- og kapitalfonde, AMWatch.

”Vi har haft sonderinger til vores nuværende investorer og til enkelte nye investorer, og det ser fornuftigt ud," siger managing partner i Sunstone Capital, Peter Benson.

I Sunstone Capitals tre tidligere life-sciencefonde har der nu været ni børsnoteringer – senest Orphazyme, der blev noteret på Københavns Fondsbørs før jul.

”En række life science-virksomheder har vist meget gode resultater indenfor de senere år. Tålmodigheden har båret frugt, og det har skærpet investorernes interesse,” siger Peter Benson.

Nye danske venturefonde i life science lader vente på sig

2017 var et rekordår for kapitalrejsninger i Skandinavien

Sunstone: Vi forventer at gå i gang med ny fond til sommer

Forsiden lige nu

Nævn afviser tilskud til Novos fedmemiddel

Prisen for fedmemidlet Saxenda fra Novo Nordisk står ikke mål med effekten, mener Lægemiddelstyrelsens Medicintilskudsnævn, der har indstillet til, at danske patienter ikke skal have tilskud til behandling med midlet uden en særlig god forklaring.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier