MedWatch

Vaccineselskab intensiverer jagten på en køber: Hyrer erfaren rådgiver

Den danske biotekvirksomhed Rhovac har indgået en aftale med David Colpman, der tidligere har været chefrådgiver på svenske selskabers milliardaftaler med internationale medicinalgiganter.

Rhovac håber, at kommende studieresultater for selskabets mulige kræftvaccine kan danne grund for et salg af dele af eller hele virksomheden. | Foto: Colourbox

Den eksterne forretningsrådgiver David Colpman er blevet tilknyttet det danske vaccineselskab Rhovac, hvor han skal sætte turbo på den børsnoterede virksomheds ambition om et salg af hele eller dele af virksomheden i 2018.

"At finde en kommende partner kræver fokuseret arbejde, og i og med at Rhovac er en lille virksomhed, er det svært for mig og Henrik (Stage, finansdirektør, red.) at påtage os den opgave med den dedikation, det kræver, da vi har mange andre opgaver. Så er det smartere at tilknytte en person på konsulentbasis og få en professionel ind til det arbejde," siger adm. direktør Anders Ljungqvist til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier