MedWatch

Børsnoteret biotekselskab vil sælges i 2018

Vaccineselskabet Rhovac sætter alt ind på at blive solgt i indeværende år, hvor nye studiedata skal vise virksomhedens potentiale. Det har foreløbigt ført til samtaler med 15-20 kræftselskaber, fortæller adm. direktør Anders Ljungqvist.

Foto: Colourbox

Selvom vaccineselskabet Rhovac tirsdag kunne fremlægge et årsregnskab med et tocifret millionunderskud, så betegner adm. direktør Anders Ljungqvist årets resultat som "særdeles tilfredsstillende".

Selskabet har nemlig i året gjort kliniske fremskridt med den immunterapeutiske vaccine RV001, som det håber at skabe så megen interesse om, at en køber til det ti år gamle selskab vil melde sig på banen i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier