MedWatch

Dansk biotekfusion skal tiltrække store investorer

Biotekselskaberne Oncology Venture og Medical Prognosis Institute har planer om en fusion, der skal bringe selskaberne videre fra Sveriges vækstbørser og ind på Stockholms hovedbørs. "Der har været et udtalt ønske om en one-stop-shop, og det er det, vi nu efterkommer," lyder det.

Foto: /ritzau/Sofie Mathiassen

Biotekselskaberne Oncology Venture og Medical Prognosis Institute (MPI) dukker ikke op på radaren, når potentielle investorer gør sig overvejelser om, hvor de med fordel kan placere deres penge.

De forstår simpelthen ikke, hvordan sammenhængen er mellem de to selskaber. Er det samme ejer? Er det ene et spinout af det andet? Hvem ejer hvad, og hvilke patenter hører til hvor? Og hvorfor er de noteret på to forskellige børser?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier