MedWatch

Norge godkender Spinraza

I modsætning til Danmark tillader Norge nu brugen af lægemidlet Spinraza til behandling af muskelsvindsygdommen spinal atrofi hos børn og unge. Dog skal en række forudsætninger være opfyldt.

Lederen af Norges Beslutningsforum, Lars Vorland, tillader nu behandling af spinal muskelatrofi med lægemidlet Spinraza fra Biogen.

Tredje gang var lykkens gang for medicinalselskabet Biogen og dets bestræbelser på at få de norske myndigheders godkendelse til lægemidlet Spinraza (nusinersen), som er den første godkendte behandling mod sygdommen spinal muskelatrofi.

På et ekstraordinært telefonmøde mandag har det norske prioriteringsorgan og danske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', sagt ja til, at børn og unge i alderen 0-18 år må behandles med lægemidlet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier