MedWatch

Novo Nordisk har få opkøbsmuligheder efter tabet af Ablynx

Novo Nordisks opkøbsmål Ablynx bliver efter alt at dømme solgt til rivalen Sanofi for næsen af danskerne. Det efterlader Novo Nordisk med meget få muligheder for at styrke sin Biopharm-forretning gennem opkøb. Det bedste bud er muligvis en gammel kending, som dog er blevet markant dyrere i løbet af det seneste års tid.

Foto: /Ritzau Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Det danske medicinalselskab Novo Nordisk har igennem den seneste tid kæmpet en brav kamp for at lukke en opkøbsaftale med det belgiske biotekselskab Ablynx. Men mandag morgen kunne Ablynx meddele, at man i stedet har indgået en købsaftale med franske Sanofi, som har budt markant højere end danskerne.

Flere analytikere er enige om, at det formentligt ender med et salg til Sanofi, selvom Ablynx' aktionærer først skal sige god for handlen. Og der er også udtalt enighed blandt analytikerne om, at det efterlader Novo Nordisk med få muligheder for at købe sig til innovation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier