MedWatch

Pfizer udvider genterapisamarbejdet til ALS

Pfizer opdaterer sit genterapisamarbejde med det amerikanske biotekselskab Sangano Therapeutics til nu også at omfatte udvikling af potentielle genterapibehandlinger af den neurologiske sygdom ALS.

Biotekselskabet Sangano Therapeutics og amerikanske Pfizer skal nu til at arbejde sammen om at udvikle en potentiel genterapi til behandling af den sjældne motoriske nervesygdom amyotrofisk lateral sklerose, ALS. | Foto: PRYNER ANDERSEN JONAS

Biotekselskabet Sangano Therapeutics og amerikanske Pfizer skal nu til at arbejde sammen om at udvikle en potentiel genterapi til behandling af den sjældne motoriske nervesygdom amyotrofisk lateral sklerose, ALS.

Samarbejdet skal også omfatte udvikling af genterapier til behandling af patienter med såkaldt frontemporal demens (FTLD), som er forårsaget af mutationer af et gen, der er forbundet med omkring en tredjedel af arvelige ALS-tilfælde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier