MedWatch

Dansk vækstkomet fortsætter ufortrødent og udvider til USA

DTU-virksomheden Intomics er klar til at skrive videre på den væksthistorie, der har ført til en stigning i bruttofortjenesten på 140 pct. på fire år og en fordobling af arbejdsstyrken på blot et par år. Det siger selskabets adm. direktør, Thomas Skøt Jensen, som også afslører, at man er på nippet til at udvide forretningen til den amerikanske biotekby Cambridge.

Det er et spørgsmål om dage, før Lyngby-selskabet Intomics åbner kontor i Boston/Cambridge-området, der er et mekka og hotspot for life science. | Foto: Intomics PR

Det var med armene i vejret, at Thomas Skøt Jensen, adm. direktør i Lyngby-virksomheden Intomics, forleden kunne lade sig hylde for sammen med kollegerne endnu en gang at blive kåret som værende blandt landets hurtigst voksende virksomheder.

Det skete under dagbladet Børsens årlige ’Gazellekåring’, der hædrer virksomheder, som vokser kontinuerligt, og som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Et kriterium, Intomics til fulde lever op til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier