MedWatch

Svensk erhvervsprofil nyt bestyrelsesmedlem i Nuevolution

Aktionærerne i Nuevolution godkendte på en ekstraordinær generalforsamling mandag at udvide bestyrelsen i det danske selskab, der er noteret på børsen i Sverige.

Foto: Volvo Car Corporation

Det danske biotekselskab Nuevolution har udnævnt Fredrik Arp som nyt bestyrelsesmedlem i virksomheden, der i samme ombæring øger antallet af bestyrelsesmedlemmer fra fem til seks.

Det besluttede aktionærerne på et ekstraordinært bestyrelsesmøde mandag.

Fredrik Arp er en kendt figur i svensk erhvervsliv, hvor han blandt andet har været adm. direktør for Volvo Car Corporation og den globale industrikoncern Trelleborg.

Han har også tidligere været bestyrelsesmedlem for Getinge og formand for Mediplast-bestyrelsen, der begge er svenske selskaber inden for life science.

Medudnævnelsen af Fredrik Arp består bestyrelsen i Nuevolution frem til næste ordinære generalforsamling af formand Stig Løkke Pedersen,Sunstone Capitals Søren Lemonius, Lars Henriksson fra Industrifonden samt Jutta Heim og Jeanette M. Wood, som begge har mange års erfaring med udviklingen af lægemidler.

Nuevolution vinder ny runde i patentslagsmål med tidligere forskningsdirektør

Nuevolution-chef om røde regnskabstal: Udtryk for høje ambitioner

Nuevolution nominerer kendt svensk erhvervsprofil til bestyrelsen

 

Forsiden lige nu

Storbank ser lys fremtid for Coloplast

Medicokoncernen Coloplast har fået genskabt markedets optimisme omkring virksomheden, men der er langt mere at komme efter, vurderer den norske storbank DNB.

Lars Rebien breder Novo-fondens milliarder ud: "Det er vores mandat"

Under Lars Rebien Sørensens formandskab vil Novo Nordisk Fonden favne bredere end hidtil. Datalogi, it, bred naturvidenskab, sociale formål, humanitære formål og bæredygtige fødevarer bliver større indsatsområder. Det sker ud fra en overordnet devise om at forbedre sundheden i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier