MedWatch

Svensk erhvervsprofil nyt bestyrelsesmedlem i Nuevolution

Aktionærerne i Nuevolution godkendte på en ekstraordinær generalforsamling mandag at udvide bestyrelsen i det danske selskab, der er noteret på børsen i Sverige.

Det danske biotekselskab Nuevolution har udnævnt Fredrik Arp som nyt bestyrelsesmedlem i virksomheden, der i samme ombæring øger antallet af bestyrelsesmedlemmer fra fem til seks.

Det besluttede aktionærerne på et ekstraordinært bestyrelsesmøde mandag.

Fredrik Arp er en kendt figur i svensk erhvervsliv, hvor han blandt andet har været adm. direktør for Volvo Car Corporation og den globale industrikoncern Trelleborg.

Han har også tidligere været bestyrelsesmedlem for Getinge og formand for Mediplast-bestyrelsen, der begge er svenske selskaber inden for life science.

Medudnævnelsen af Fredrik Arp består bestyrelsen i Nuevolution frem til næste ordinære generalforsamling af formand Stig Løkke Pedersen,Sunstone Capitals Søren Lemonius, Lars Henriksson fra Industrifonden samt Jutta Heim og Jeanette M. Wood, som begge har mange års erfaring med udviklingen af lægemidler.

Nuevolution vinder ny runde i patentslagsmål med tidligere forskningsdirektør

Nuevolution-chef om røde regnskabstal: Udtryk for høje ambitioner

Nuevolution nominerer kendt svensk erhvervsprofil til bestyrelsen

 

Forsiden lige nu

Saniona starter studie med diabetestablet

Kombinationsbehandlingen tesomet fra det danske biotekselskab Saniona er blevet formuleret i én samlet tablet, hvilket skal gøre den mulige diabetesbehandling mere bekvem for patienterne, og man har nu startet et fase 1-studie med kandidaten i den nye formulering.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier