MedWatch

Nuevolution-chef om røde regnskabstal: Udtryk for høje ambitioner

Det danske biotekselskab Nuevolution har foretaget en række investeringer det seneste kvartal, og det kan ses på bundlinjen, der går i minus. Til gengæld er kassebeholdningen velpolstret, og med to projekter, der nærmer sig klinikken, er udsigterne lyse, lyder det fra topchefen.

Foto: Nuevolution PR

”Der er kvartaler, hvor du investerer og ingen indtægter har, og så er der kvartaler, hvor du høster frugterne af dine investeringer. That’s the name of the game i biotek”.

Sådan siger Alex Haahr Gouliaev, adm. direktør i det danske, men svensknoterede, Nuevolution til MedWatch umiddelbart efter fremlæggelsen af biotekselskabets seneste kvartalsrapport for det skæve regnskabsår 2016/2017, der er præget af overvejende negative regnskabstal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier