MedWatch

Gældstynget biotekselskab kæmper for overlevelse

Et aarhusiansk biotekselskab er på jagt efter nye investorer, mens man forsøger at nå til enighed med Novo Seeds om en milliongæld til investeringsselskabet. "Der er truffet nogle beslutninger, som vi nok ville have gjort anderledes set i bakspejlet," indrømmer selskabets direktør.

Foto: Colourbox

Det aarhusianske biotekselskab Affinicon er blevet ramt af endnu et tilbageslag i sin ti år lange kamp for at holde sig ovenvande.

Således har selskabet mistet opbakningen fra seed-investoren Novo Seeds, der via pressechef Christian Mostrup Scheel oplyser til MedWatch, at Novo Seeds ikke længere mener, at resultaterne fra selskabets forskning og udvikling "retfærdiggør en yderligere finansiering". Derudover ønsker Novo Holdings ikke at udtale sig yderligere om beslutningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier