MedWatch

Darzalex-studier kåret til årets kliniske fremskridt

Genmab havde mulighed for at løbe med tre priser ved Scrip Awards 2017, men måtte tage til takke med en pris for årets kliniske fremskridt for sine fase 3-studier Castor og Pollux med kerneaktivet Darzalex.

Genmab-topchef Jan van de Winkel (nummer to fra højre i forreste række) kunne løfte prisen for årets kliniske fremskridt. | Foto: Scrip/PR

Genmab var for andet år i træk nomineret i flere kategorier, da nyheds- og analysekoncernen Scrip Pharmaintelligence, som følger den internationale medicinal- og biotekbranche tæt, afholdte sit årlige awardshow i London i denne uge. Men det danske biotekselskab måtte nøjes med en enkelt statuette.

Genmab og dets amerikanske partner Janssen løb således med den såkaldte Clinical Advance of the Year Award, sponsoreret af QuintilesIMS, for sine fase 3-studier Castor og Pollux med knoglemarvskræftmidlet Darzalex.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier