MedWatch

Styrelse overvejer ny politianmeldelse af Europharma DK

Lægemiddelstyrelsen har allerede én gang i år politianmeldt parallelimportøren Europharma DK, og nu kan endnu en anmeldelse kommer på tale, efter virksomheden atter har fået suspenderet sin tilladelse til fremstilling og distribution af lægemidler.

Foto: Colourbox

Parallelimportøren Europharma DK med hovedsæde i Esbjerg er endnu en gang blevet pålagt at indstille sin fremstilling og distribution af lægemidler til det danske marked.

Det oplyste Lægemiddelstyrelsen onsdag, efter en inspektion 21. september havde afsløret, at virksomheden stadig ikke op til de gældende regler, der skal sikrer den nødvendige kvalitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier