MedWatch

BMS kræftkombo lover godt for overlevelsen

To immunterapier fra Bristol-Myers Squibbs i kombination kan være på vej i en ny indikation efter senfasestudie, hvor lægemidlerne er blevet undersøgt som frontlinjebehandling mod nyrekræft op imod et lægemiddel fra Pfizer.

Foto: /Ritzau/AP/Mel Evans/

Bristol-Myers Squibbs (BMS) banebrydende immunterapi mod kræft, Opdivo (nivolumab), bliver ved med at få udvidet markedsgrundlaget og øge mulighederne for at leve op til det multimilliardpotentiale, midlet er blevet.

Onsdag kan selskabet således berette om positive studiedata med Opdivo i kombination med en anden immunterapi, Yervoy (ipilimumab), til frontlinjebehandling af tidligere ubehandlede patienter med fremskreden eller metastatisk renalcellekarcinom (nyrekræft).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier