MedWatch

Nuevolution snupper gammel Veloxis-kending

Det danske biotekselskab Nuevolution har hentet en gammel Veloxis-kending til en nyoprettet stilling som IR-chef og kommunikationsdirektør. Vedkommende kommer fra en stilling som finansdirektør hos Fritz Schur.

Foto: Colourbox

Et afsavn efter "den dynamiske biotekbranche" har nu fået Johnny Stilou til at vende "hjem" igen. For fremover kan han nemlig kalde sig IR-chef og kommunikationsdirektør i en nyoprettet stilling hos det danske biotekselskab Nuevolution. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Johnny Stilou kommer fra stilling som finansdirektør hos Fritz Schur Technical Group, hvor han har været de sidste 15 måneder. Før det var han finansdirektør hos danske Veloxis, men valgte at forlade selskabet i august sidste år efter Veloxis' udflytning af sine aktiviteter fra Hørsholm til USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier