MedWatch

Reuters: Endnu en medicinalkæmpe viser interesse i Medivation

En håndfuld store selskaber er allerede blevet meldt interesseret i at overtage biotekselskabet Medivation, hvor især Sanofi har sat alle sejl til. Men nu får de kamp til stregen af én af USA’s største medicinalaktører. Det skriver Reuters.

Foto: Colourbox

Kampen om at opkøbe det amerikanske biofarmaselskab Medivation har efterhånden udviklet sig til årets mest langtrukne opkøbssaga. En lang række selskaber har været meldt interesserede i at opkøbe Medivation, og endnu én har for nylig meldt sig i koret af bejlere til selskabet.

Det skriver Reuters.

Det normalt velinformerede nyhedsbureau har snakket med unavngivne kilder, som fortæller, at amerikanske Merck – kendt som MSD i Europa – tidligere på måneden har indikeret overfor Medivation, at man er interesseret i at købe dem.

Den franske koncern Sanofi har ellers ligget i førerposition til at løbe med det ombejlede selskab, da man har sendt flere købstilbud af sted og sågar truet med en fjendtlig overtagelse. Men navne som Pfizer, Celgene, AstraZeneca, Amgen, Gilead og Novartis har også tidligere været nævnt i forbindelse med opkøbsinteresse i biofarmavirksomheden – og nu kan man altså føje endnu et navn til listen.

Reuters’ kilder kan fortælle, at Sanofi, Pfizer, Celgene og Gilead Sciences ligesom Merck har vist officiel interesse i Medivation, som nu vil indlede en dialog med bejlerne i et forsøg på at få så god en handel som muligt i stand.

Medivation udvikler lægemidler mod kræft og råder over prostatakræftmidlet Xtandi som sit eneste markedsførte produkt. Ifølge Reuters viser den intense interesse i selskabet med al tydelighed, hvor langt branchens storaktører vil gå i disse dage for at tilføre nye eksperimentelle kræftbehandlinger til deres porteføljer og pipelines.

 Medivation åbner bøgerne for Sanofi 

 Sanofi gør klar til at udskifte Medivation-bestyrelsen 

 Sanofi truer med fjendtlig overtagelse 

 Medivation afviser Sanofis købstilbud 

 Nye kræftbehandlinger driver opkøbsbølge 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier