MedWatch

Fem nye børsnoteringer på vej

Børsnoteringerne fortsætter blandt life science-selskaber i USA. 5 nye virksomheder har annonceret børsplaner i løbet af denne uge.

Foto: Colourbox

Life science-selskaberne har nærmest oversvømmet de amerikanske børsmarkederne de seneste mange måneder, og det har afstedkommet spekulationer om, hvornår boblen vil briste. Men det ser ikke ud til at blive lige med det samme, skriver branchemediet FierceBiotech.

Går gassen af biotek-børsballon?

Således har fem nye virksomheder i løbet af denne uge annonceret planer om at lade sig børsnotere, skriver mediet og tilføjer, at selskaberne i alt håber at kradse op til 278,2 mio. dollar ind, hvilket svarer til godt 1,5 mia. kroner.

Det drejer sig om selskaberne NephroGenex (37 mio. dollar), Concert Pharmaceuticals (80 mio. dollar), Flexion Therapeutics (70 mio. dollar), Eagle Pharmaceuticals (52,8 mio. dollar) og Amedica (38,4 mio. dollar).

Der er dog tegn på, at de mørke skyer begynder at samle sig over solstrålehistorierne. Således oplyser Renaissance Capital, som analyserer børsnoteringer, ifølge mediet, at mange nynoterede selskaber har set deres værdi falde markant, siden de gik på børsen.

Og mange har også været nødsaget til, at skære i udbudsprisen og øge antallet af udbudte aktier for at nå deres mål. Indtil videre har det dog tilsyneladende ikke taget modet fra de håbefulde selskaber.

Børs-bonanza fortsætter ufortrødent

Biotek-børsfesten fortsætter

Læs historien fra FierceBiotech her.

Forsiden lige nu

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet siden en børsnotering i USA i 2015

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier