MedWatch

Tidligere Dendreon-CEO starter ny biotek-fond

En tidligere topchef for Dendreon er gået sammen med en investeringsanalytiker om at starte en ny biotek-hedgefond.

Foto: Colourbox

Den tidligere Dendreon-CEO, Mitch Gold, og den tidligere investeringsanalytiker, David Miller, som dækkede netop Dendreon, har startet en ny investeringsfond. Det skriver hjemmesiden Xconomy.

Den nye hedgefond ved navn Alpine Bioventures vil foretage investeringer i lovende biotekprojekter og får base i den amerikanske by Seattle. Fonden vil primært forvalte penge fra Mitch Gold selv, men med tiden vil man inddrage andre investorer også, siger Mitch Gold ifølge hjemmesiden.

Den tidligere Dendreon-direktør afslører ikke, hvor mange penge han spytter i foretagendet, men han siger ifølge Xconomy, at det bliver en ”multi-million-fond af moderat størrelse”.

Mitch Gold forlod direktørsædet i Dendreon i februar 2012, efter markedsføringsproblemer med produktet Provenge, og et år senere forlod han også sin bestyrelsespost i selskabet. Han har siden startet selskabet Alpine Biosciences, som fokuserer på immunterapier til kræftbehandling, og altså nu komplementeres af den nye fond.

David Miler forlader selskabet Biotech Stock Research, som han var med til at grundlægge i 1999, for at blive forvalter for den nye fond.

Læs hele historien fra Xconomy her.

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier