MedWatch

Biotekselskab satser på medicin mod dobbelthager

Et amerikansk biotekselskab, der er i fuld gang med at udvikle medicin mod hagefedt, forsøger med en børsnotering at rejse pengene til videreudviklingen af midlet mod dobbelthager.

Foto: Richard Drew

Kythera Biopharmaceuticals har sat et prisskilt på dets aktier i forbindelse med selskabets børsintroduktion, og prisen forventes at ligge på 14 til 16 dollars per aktie.

Biotekselskabet forsøger med børsnoteringen at rejse penge til at videreudvikle et indsprøjtningsmiddel mod hagefedt. Det Los Angeles-baserede selskab udbyder 4 millioner standardaktier i forbindelse med noteringen, samt yderligere 600.000 overtildelingsaktier, hvilket betyder, at lanceringen potentielt kan indbringe 73,6 mio. dollar. Dette fremgår af en kontrolindlevering.

Det venture-støttede selskab agter at bruge overskuddet til at finansiere videreudviklingen af lægemiddelkandidaten ATX-101 med henblik på at sikre en FDA-godkendelse af lægemidlet, der befinder sig i de sene teststadier. Selskabet udtaler, at man forventer de første resultater fra amerikanske og canadiske tests engang i midten af 2013.

Læs resten af FierceBiotechs historie om lægemidlet, der måske kan blive et alternativ til kirurgi i kampen mod dobbelthagerne, her.

Rapport: Biotek-innovation trænger til boost

Prøv MedWatch gratis og uforpligtende i 40 dage, og modtag samtidig vores gratis nyhedsbrev to gange dagligt.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier